HTML

NYELVISZTÁN

"A nyelv semmivel sem inkább kulturális találmány, mint mondjuk a függőleges testhelyzet." (Steven Pinker)

Nyelv és Tudomány

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

Linkblog

Rövid üzenet

2011.05.24. 12:10 | hajófűtő

 

Kedves olvasó!

Sajnálattal tudatjuk, hogy a Nyelvisztán blog felfüggeszti működését. Úgy tűnik, hogy az utóbbi időben nem volt annyira számottevő téma a nyelvtudomány a blog.hu oldalain, hogy írásaink elérjék valamelyik blogketrecet – enélkül pedig nem jutottunk el annyi emberhez a blog.hu-n, mint ahogy azt vártuk volna. Némi vívódás után tehát úgy döntöttünk, hogy egyelőre felfüggesztjük működésünket a blog.hu-n és egyéb ügyes-bajos dolgainkra koncentrálunk.

Természetesen nem tűnünk el teljesen az internetről: a Nyelv és Tudomány oldalain továbbra is olvashatóak cikkeink, itt várjuk észrevételeiteket, kéréseiteket. A blog továbbra is kint marad, a cikkek is elérhetők, és az sem lehetetlen, hogy egyszer csak úgy fordul a világ, hogy folytatjuk majd itt is a munkát.

A mielőbbi viszontlátásra!

 

3 komment

Címkék: üzenet

A bejegyzés trackback címe:

https://nyelvisztan.blog.hu/api/trackback/id/tr492928504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

daniferi 2011.06.03. 15:34:14

Kár, RSS-ből mindig értesültem az új cikkekről, viszont sajnos csak olvasni tudtam, lévén nem értek hozzá, ellenben érdekel a téma kicsit :) Viszont a belinkelt oldalt elkezdem böngészni, érdekesnek tűnik :D
süti beállítások módosítása